top of page

Tid til Eftertanke

I april måned gennemførte TrendTribe en analyse på nettet, hvor vi spurgte deltagerne om, hvad de personligt vil gøre mere eller mindre af efter Corona, og ikke mindst hvordan de tror, at vi danskere kommer til at ændre os. Eftertænksom var et ord, der gik igen rigtig mange gange. Så måske er det netop det, vi tager med os. Og det, der er det nye. Vi har haft tid til eftertanke på godt og ondt. Tid til at tænke over livet, vores relationer, hvor vi kommer fra, og hvor vi er på vej hen.


”Jeg tror, at vi generelt vil blive lidt mere reflekterede og overveje vores

handlinger en ekstra gang.”

Citat fra TrendTribe's analyse april 2020.


Vi vil tænke os om en ekstra gang

"Jeg tror umiddelbart at det gode som krisen har bragt med sig er at vi har gen-lært at tænke os en ekstra gang om og sætte pris på, hvad vi har"

Citat fra TrendTribe's analyse april 2020.


Vi vil tænke mere over vores forbrug, skrue ned for dette unødvendige og op for det der virkelig betyder noget for os.


Modtrend: Vi er fuldstændig ligeglade

Som modtrend til vil der være en stor del , som er fuldstændig ligeglade. De vil gøre, som de plejer og måske i endnu højere grad mødes, feste og være sammen i forhold til tiden før Corona – for dem gælder det bare om at nyde livet, mens man kan. Det vil både være en stor gruppe af de unge men i lige så høj grad de yngre ældre – generation Babyboomers, der med sædvanlig anti-autoritetstro og sans for livsnydelse lige nu bare glæder sig til at give den gas!


Vi vil have lov til at give den gas med guld og glimmer

Tak til alle jer, der deltog.

Vinderen af sommervin er fundet. Tillykke til Anouska Sinding – der er vin – og forhåbentlig også snart lidt sommer på vej.


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page