top of page

Retail Safari
København

Kom med på Retail Safari i København – og bliv inspireret til at videreudvikle dit eget brand

T

Tag med TrendTribe på Retail Safari i København og få nye indsigter og idéer. Vi tilbyder en tur fyldt med oplevelser og ny inspiration. Inspiration til hvordan du kan udvikle dit eget koncept og retailbrand. Glem London, Barcelona og New York - København har masser at byde på og går forrest på mange områder, hvad enten det er bæredygtigt, tech eller start-ups. 

 

Ny inspiration, netværk og dialog

 

Som deltager vil du blive involveret og aktiveret. Vi udforsker nye koncepter og brands og får dem og deres fans godt ind under huden. Indsigterne vil blive undersøgt og uddybet, og du bliver klædt godt på til at bringe ny viden og ideér i spil i din forretning.​ Du får en oplevelse i et fagligt fællesskab, og møder nye relevante relationer, som du kan udvide dit netværk med.

Kom tæt på

 

En Safari adskiller sig fra et besøg i Zoologisk have ved at tilbyde muligheden for at komme helt tæt på. Fremfor blot at observere skal vi opleve autentiske miljøer og rigtige mennesker. Vi skal se, lytte, lugte, føle og smage. Udover at besøge interessante retail- og servicekoncepter vil vi undervejs møde eksperter og founders, samt innovative forbrugere, som vil give os et indblik i, hvordan de nye koncepter passer ind i deres liv og løser konkrete problemer i deres hverdag. Vi vil søge en øget forståelse for, hvilke konkrete rbehov koncepterne imødekommer nu og i fremtiden. Hvilke trends, der understøtter den forrretningsmæssige udvikling og hvordan du kan navigere i dem. 

 

Det er vores ambition at komme bag facaden og tage et nærmere kig på de forretningsmodeller, der er i spil. Både i et brand og markedsperspektiv.

.

 

Dit údbytte

 

Udover et unikt indblik i de nyeste trends og Københavns innovative og spændende retailbrands- og servicekoncepter, får du konkret ny viden og relationer, som du kan bringe i spil i din forretning..

Vælg dit tema

Bæredygtig og socialt ansvarlig
 

Retail Tech

 

Go local Copenhagen

 

Vi tilbyder individuelt tilrettelagte ture efter jeres behov.

Ring og hør nærmere på

+ 45 22 18 36 97

bottom of page