top of page

Retail Safari
København

Kom med på Retail Safari i København – og bliv inspireret til at videreudvikle dit eget koncept

T

TrendTribe inviterer på Retail Safari i København. Kom med på opdagelse i København. Vi tilbyder en tur fyldt med oplevelser, indsigter og inspiration til, hvordan du kan udvikle dit eget koncept og retailbrand.

 

Intensiv inspiration, netværk og dialog

 

Som deltager vil du blive involveret og aktiveret. Vi udforsker nye koncepter, indsigter og får forbrugeren ind under huden. Indsigterne vil blive undersøgt og uddybet i fællesskab med Safariens øvrige deltagere. 

 

Kom tæt på

 

En Safari adskiller sig fra et besøg i Zoologisk have ved at tilbyde muligheden for at komme helt tæt på. Fremfor blot at observere skal vi opleve autentiske miljøer og rigtige mennesker. Vi skal se, lytte, lugte, føle og smage. Vi skal stille spørgsmålstegn ved det umiddelbare og opnå indsigter, som stikker dybere. Udover at besøge interessante retail- og servicekoncepter vil vi undervejs møde forskellige eksperter og innovative forbrugere, som vil give os et indblik i, hvordan de nye koncepter passer ind i deres liv og løser konkrete problemer i deres hverdag. Vi vil søge en øget forståelse for, hvilke forbrugerbehov koncepterne imødekommer nu og i fremtiden.  

Det er vores ambition at komme bag facaden og tage et nærmere kig på forretningsmodellerne, der er i spil. Både i et markeds- og ressourcemæssigt perspektiv.

 

Udbytte

 

Udover et unikt indblik i de nyeste trends og Københavns nye og spændende retail- og 

servicekoncepter, og nye indsigter som du kan bringe i spil i din forretning.

Vælg dit tema

Bæredygtig og socialt ansvarlig
 

Retail Tech

 

Go local Copenhagen

 

Vi tilbyder individuelt tilrettelagte ture efter jeres behov.

Ring og hør nærmere på

+ 45 22 18 36 97

bottom of page