top of page

Retail Safari
København

Kom med på Retail Safari i København – og bliv inspireret til at videreudvikle dit eget koncept

T

TrendTribe inviterer på Retail Safari i København. Kom med på opdagelse i København. Vi tilbyder en tur fyldt med oplevelser, indsigter og inspiration til, hvordan du kan udvikle dit eget koncept og retailbrand.

 

Intensiv inspiration, netværk og dialog

 

Som deltager vil du blive involveret og aktiveret. I mindre grupper vil vi udforske nye koncepter, indsigter og få forbrugeren ind under huden. Ved at følge endnu uopdagede spor vil vi undres og forundres. Indsigterne vil blive undersøgt og uddybet i fællesskab med Safariens øvrige deltagere. 

 

Kom tæt på

 

En Safari adskiller sig fra et besøg i Zoologisk have ved at tilbyde muligheden for at komme helt tæt på. Fremfor blot at observere skal vi opleve autentiske miljøer og rigtige mennesker. Vi skal se, lytte, lugte, føle og smage. Vi skal stille spørgsmålstegn ved det umiddelbare og opnå indsigter, som stikker dybere. Udover at besøge interessante retail- og servicekoncepter vil vi undervejs møde forskellige eksperter og innovative forbrugere, som vil give os et indblik i, hvordan de nye koncepter passer ind i deres liv og løser konkrete problemer i deres hverdag. Vi vil søge en øget forståelse for, hvilke forbrugerbehov koncepterne imødekommer nu og i fremtiden.  

Det er vores ambition at komme bag facaden og tage et nærmere kig på forretningsmodellerne, der er i spil. Både i et markeds- og ressourcemæssigt perspektiv.

 

Udbytte

 

Udover et unikt indblik i de nyeste trends og Københavns nye og spændende retail- og 

servicekoncepter, vil vi sammen definere 5 konkrete indsigtsplatforme. Platforme, der tager udgangspunkt i en trend og en fornemmelse, men som vi dokumenterer og levendegører gennem ord og billeder. De fem indsigtsplatforme kan efterfølgende bringes i spil i din egen virksomheds arbejde med konceptudvikling og innovation.

Tre temaer

Vi udbyder 3 forskellige safarier med hver deres tema. 

Bæredygtig og socialansvarlig

24. - 25. marts

2023

Retail Tech

 

14. - 15. april

2023

Go-local Copenhagen

10.- 11. maj

2023

Læs mere
Læs mere
Læs mere

Vi tilbyder individuelt tilrettelagte ture efter jeres behov.

Ring og hør nærmere på + 45 22 18 36 97

bottom of page