top of page

Den nye mig - Hvad er dit Corona mål?


Vi vil prøve noget nyt

Den anden trend for tiden efter Corona handler om at genopfinde sig selv og udrette noget nyt. Vi har været udsat for et kollektivt granatchok. Ingen havde set Corona komme. Alligevel var det muligt. Det var overraskende. Havde stor og umiddelbar indflydelse på vores liv. Vores frihed var væk. Autoritetstroen satte ind i en grad, vi ikke havde troet var mulig blandt os danskere. Nogle tolker det positivt ud fra fælleskabets ånd – mens andre føler sig krænket og begrænset.

Sådan en begivenhed giver stof til eftertanke og får os til at tænke. Ikke mindst over vores eget liv. Er vi der, hvor vi gerne vil være? Har vi nået det, vi ville? Hvad vil vi nu? Rigtig mange vil tage deres liv op til revision og ”genopfinde” sig selv. Måske vil vi arbejde mindre? Flytte på landet? Blive skilt? Få nye interesser og hobbies? Vores verdensbillede er ændre. Og det er vi også. Vi vil få trang til at indrette os på ny. Den spirende rastløshed udmønter sig for mange i nye ”Corona-mål”. Vi har behov for at føle, at vi gør noget. At der sker noget. At der er fremdrift. Hvad enten det drejer sig om bare at male entreen til at dygtiggøre sig inden for nye områder.


”Nogen vil begynde at ændre deres liv. Forfølge deres håb og drømme”

Citat, TrendTribe analyse april 2020


Modtrend: Hold fast – Nostalgi og minder

Modtrenden til ”Den nye mig” handler om vores behov for, at alt bare er som i ”gamle dage”. Samtidig med at behovet for at ændre på noget i vores liv øges hos mange, vil der omvendt være nogen, der i endnu højere grad har behov for at holde fast i det velkendte, og det de har. Mange vil se tilbage, længes og glædes ved gode historier om det, der var engang.Vi vil hylde de gode gamle dage

”Måske vil vi blive mere taknemmelige for vores liv”

Citat, TrendTribe analyse april 2020


Den tredje trend, i tiden efter Corona handler om vores hyldest til det nære, lokale og fællesskabet. Læs mere her.

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page